Festes locals

Dia de l’Autogovern

El següent diumenge després del dia 11 de març, data que es cel·lebra el dia de l’autogovern, participem en una processó cívica des de l’Ajuntamnet fins a L’auditori de  les Dominiques i a l’inversa.                Processó cívica fins l’estatua d’en Jaume I, on es realitza una ofrena floral al monument. Balls populars al carrer: les Llauradores de Carcaixent Recorregut: Plaça Major, Julià Ribera, Sant Francesc, Passeig, Jaume I fins l’estàtua del rei.

Descoberta

15 d’octubre, 21,30 h. Tradicional Ronda i Descoberta de la Mare de Déu d’Aigües Vives, patrona de Carcaixent. Balls populars abans de l’acte i a l’ofrena floral. Posterior castell de focs artificials, un dels més espectaculars que es celebren a tota la Ribera del Xúquer.

Processó

Eixida 16 d’octubre per la volta de processó general a les 18,30 des de la porta de l’església de l’Assumpció.
Danses amb les que participem: Danses de les xiques pelegrines. Dansa dels Serrans, Les Pastoretes, Misteri de Santa Bàrbara.

Les Danses

Següent cap de setmana després de la processó de la Mare de Déu d’Aigües Vivies. (dissabte i diumenge de les danses)A les 18,30 passacarrer de la cap de dansa A les 19,00 h., Primera Ballada de les danses. Eixida des del carrer Sant Roc En acabar la novena, Segona Ballada de les danses.

Desfilada Folklòrica

9 d’octubre. Amb la participació de colles i agrupacions de balls i danses de la Ribera. Recorregut: Plaça Major, Julià Ribera, Sant Francesc, Passeig, Jaume I fins l’estàtua del rei.

9 d’octubre de 2009

Corpus

Diumenge de Corpus. Participem amb Les llauradores de Carcaixent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s